Bolaget skall bedriva festvåning, catering och restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 355 | 20 100 | 25 731 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 813 | 510 | 3 762 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 814 | 507 | 3 735 |
Årets resultat (tkr) | -76 | 10 | -445 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 698 | 9 422 | 9 479 |
Antal anställda | 12 | 21 | 21 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 355 | 20 100 | 25 731 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 813 | 510 | 3 762 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 814 | 507 | 3 735 |
Årets resultat (tkr) | -76 | 10 | -445 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 110 | 1 279 | 1 470 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 588 | 8 143 | 8 009 |
Tillgångar (tkr) | 8 698 | 9 422 | 9 479 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 317 | 1 366 | 1 356 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 5 035 | 49 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 346 | 8 057 | 8 074 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 698 | 9 422 | 9 479 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 21 | 21 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 363 | 957 | 1 225 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -11.1% | 2.5% | 14.6% |
Soliditet | 15.1% | 14.5% | 14.3% |
Kassalikviditet | 98.8% | 96.7% | 93.8% |
Slottsbackens Restaurang & Festvåning AB ingår i en koncern med 4 bolag. Moderbolag är Esco-bar Holding AB och koncernmoderbolag är L 2 i Uppsala AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva festvåning, catering och restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.